Lambertseter ungdomskorps

Dirigenten - vår musikalske leder

LUK har fått ny dirigent høsten 2019 - Jarle Storløkken.

Jarle er både gitarist, komponist og dirgent og har vært innom oss tidligere som vikardirigent. Fra august 2019 er han vår faste dirigent. Jarle har mastergrad i komposisjon og arrangering fra Universitetet i Oslo. Har gjort tre komplette storbandprosjekter med musikken til henholdsvis Pat Metheny, Scott Henderson/Gary Willis (Tribal Tech) og John Scofield, sistnevnte prosjekt med John Scofield selv som gjestegitarist under Kongsberg Jazzfestival 2009.

Tidligere dirgenter:

Sebastian Haukås

Sebastian er fra Bergen, men flyttet til Oslo for å studere ved Norges Musikkhøgskole. Han jobber nå som trompetist i Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo. I tillegg til å være en klassisk skolert trompetist, liker han å utforske andre musikalske sjangre, enten som trompetist eller som storbandleder.

Jon Terje Svendsen

Jon Terje har Diplomutdanning i orkesterdirigering fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har bla. dirigert Sundsvalls Kammarorkester på en kritikerrost CD for Naxos. Semifinalist i Orchestre de Cadaquès dirigentkonkurranse i Spania. http://www.jonterjesvendsen.com/about/ 

Freddy Bagge

Freddy er utdannet klarinettist, og har igjennom mange år vært en av våre mest brukte musikere ved forskjellige teatre og i større og mindre band.  Nylig spilte han altsax i Oslo Groove Company hvor han også tidligere har vært medlem.  Han har også lang erfaring som dirigent for skole- og amatørkorps fra hele landet.  Han har fått ansvaret med å lede oss frem til og med nyttårskonserten 2017.

Erik Eilertsen

Gjennom jubileums sesongen 2016 har vi hatt Erik Eilertsen som musikalsk leder. Med Erik som leder har vi gjort enda noen steg opp musikalsk.

Per-Harald Molvig

Fra høsten 2011 fikk LUK ny dirigent ved navn Per-Harald Molvig. Han ga seg våren 2015. Vi takker han for 4 flotte år hos oss!

Lars Igesund

Fra april 2005 til september 2010 var Lars Igesund LUK's dirigent. Han hadde veldig god kjemi med oss, dro oss videre og hadde like tanker og meninger som oss om veivalgene LUK skulle ta. Lars Igesund er tubaist og har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Han har i en årrekke jobbet som produsent, for bla. Marinemusikken og Oslo String quartet

Stein Wilsbeck

Fra januar 2002 til høsten 2004 var Stein Wilsbeck vår dirigent.

Dag Olaf Foss

Dag Olaf Foss var dirigent i LUK i 17 år. Han overtok som dirigent i 1984 etter en periode med forholdsvis hyppig skifte av dirigenter. Korpset var på jakt etter en dirigent med en "kjemi" som stemte med korpset - ikke altfor seriøs, men heller ikke useriøs. Samtidig måtte han akseptere at LUK er en utpreget sosial gjeng. Dag har i ettertid blitt æresmedlem i LUK.