Lambertseter ungdomskorps

Vil du bli en LUKer?

<h4>Yngste musikant i hospiteringsgjengen har knapt fylt 13 år, mens de eldste i LUK har vært med siden oppstarten i 1966. Foto: Anette Haugen</h4><br>

Yngste musikant i hospiteringsgjengen har knapt fylt 13 år, mens de eldste i LUK har vært med siden oppstarten i 1966. Foto: Anette Haugen


Lambertseter Ungdomskorps er fremdeles et ungdomskorps, selv etter over 50 års drift. Navnet reflekterer entusiasme og glød helt uavhengig av korpsets eller medlemmenes alder.
 

Vi har øvelse hver mandag klokken 19.00-21.30 på Lambertseter videregående skole, Cecilie Thoresens vei 6 i Oslo.

Lurer du på å begynne hos oss, kan du sende oss en e-post på luk@luk.no
Har du bestemt deg for å begynne, er det bare å møte opp mandager kl. 19.00 på Lambertseter videregående skole. Velkommen skal du være!

Vi i LUK er opptatt av at korps er en hobby for resten av livet, og i den forbindelse inviterer vi musikanter til Hospitering i LUK, sånn at de får mulighet til å bli kjent med et ungdomskorps som kan være et alternativ etter de slutter i skolekorpset. Hospiteringen er et tilbud for alle i ungdomskolen og oppover.
Etter hospiteringen er de invitert til å være med på nyttårskonserten 2. avdeling, i januar.

Hospiteringen er en god anledning til at musikanten blir kjent med nye musikanter og kanskje får nye utfordringer.

Alle som har fylt 15 år er hjertelig velkommen som aspirant i LUK. Fast medlem kan du bli ved fylte 16 år.
Så lenge du er medlem av et skolekorps, må du prioritere skolekorpset og være aspirant hos oss.

Vi er ikke ute etter å "ta" noen medlemmer fra skolekorpsene, men å vise at det finnes et musikalt tilbud etter at de er fedig i skolekorpset.