Nytt fra LUK

En 17. mai for historieboken

En 17. mai for historieboken

21-05-2020

17. mai 2020 ble en fantastisk fin opplevelse, selv om den ble veldig annerledes. Det så lenge mørkt ut for feiring av nasjonaldagen grunnet Korona-situasjonen, men da det ble åpnet for at korps skulle få lov til å spille, begynte det å boble i marsjføttene.

17. mai 2020 ble en fantastisk fin opplevelse, selv om den ble veldig annerledes. Det så lenge mørkt ut for feiring av nasjonaldagen grunnet Korona-situasjonen, men da det ble åpnet for at korps skulle få lov å spille, begynte det å boble i marsjføttene.Lambertseter ungdomskorps møtte på Lambertseter skole på nasjonaldagen med avmarsj klokken 11. For å ivareta smittevern ble det et langt og smalt korps, som jo passer godt for smale veier i området. Ferden gikk først bort Langbølgen til rundkjøringen ved Lambertseter senter, tilbake og rundt Skiferveien og videre til Mellombølgen. Vi marsjerte til trommemarsj, og det ble hyppige stopp med spilling av marsjer, til hurrarop og stor jubel fra publikum fra balkonger og langs veiene.

Det ble tur Bergkrystallen rundt og helt inn til høyblokken der vi tok en flott sving på snuplassen. Returen mot skolen gikk via Feltspatveien og en avstikker ned Avstikkeren tilbake mot Lambertseter med flere spillestopp underveis.

Siste stopp for dagen var Krystallen seniorsenter, der korpset stilte opp for å spille "Ja, vi elsker" sammen med hele Norge. Og publikum sang med - 3 vers!

Tusen takk til alle på Lambertseter for en fantastisk mottagelse - dette er en dag vi skriver inn i historiebøkene.

Søk
Driftes av Styreportalen AS