Ønsker du å begynne i LUK?

Vil du begynne i Oslos hyggeligste korps?

Lambertseter Ungdomskorps - LUK - er et amatørkorps med janitsjarbesetning og har 90+ medlemmer. Vi holder til sydøst i Oslo og har medlemmer fra 15 år og oppover. Ett av våre medlemmer har vært med siden starten i 1966! Vi er selvsagt tilknyttet Norges Musikkorps Forbund - Oslo.

LUK satser på musikalsk bredde og vi spiller for å ha det gøy. Vi mener det er viktig å ha det hyggelig sammen, og arrangerer derfor seminarer, turer, fester og andre sosiale tilstelninger. Men selvfølgelig - spillingen er jo grunnen til at vi eksisterer. I all beskjedenhet mener vi at LUK er Oslos hyggeligste korps, og det er vår visjon. 

Lei av å bare tell tall? Hos oss kan du telle takter...
Har du lyst til å bli med, så er det alltid åpent for nye medlemmer. Er det en stund siden du har spilt, er det ingen hindring.

Vi har øvelse hver mandag klokken 18.30-21.00 på Lambertseter videregående skole, Cecilie Thoresens vei 6 i Oslo.

Lurer du på å begynne hos oss, kan du gjerne sende oss en e-post på 
luk@luk.no Og har du allerede bestemt deg for å begynne, er det bare å møte opp en mandag. Velkommen skal du være!  Hos oss er alle velkommen!

Spiller du i skolekorps og vil prøve å spille med et ungdomskorps?
Vi i LUK er opptatt av at korps er en hobby for resten av livet. Derfor inviterer vi skolekorpsmusikanter til hospitering i LUK. Slik får du mulighet til å bli kjent med et ungdomskorps, som kan være et alternativ etter du slutter i skolekorpset. 

Hospiteringen er et tilbud for alle i ungdomskolen og oppover. Etter hospiteringen inviteres du til å være med på nyttårskonserten vår i januar. Hospiteringen er en god anledning til at du som musikant kan bli kjent med nye musikanter, og kanskje får du nye utfordringer. 

Alle som har fylt 15 år er hjertelig velkommen som aspirant i LUK. Fast medlem kan du bli ved fylte 16 år. Så lenge du er medlem av et skolekorps, må du prioritere skolekorpset og være aspirant hos oss. Vi er ikke ute etter å "ta" noen medlemmer fra skolekorpsene, men derimot å vise at det finnes et musikalt tilbud etter at du er fedig i skolekorpset.

Hva koster det å spille i LUK?

1000 kr i halvåret for medlemmer 
500 kr i halvåret for styremedlemmer 
250 kr i halvåret for aspiranter 
150 kr i halvåret for permiterte medlemmer

Faktura sendes i mars og oktober.
Søk
Driftes av Styreportalen AS